Isnin, 14 November 2011

JOM SERTAI KAMI

Jom sertai kami...
latihan sedang berjalan dan akan terus berjalan sehingga bulan november 2012, sesiapa yang berminat tu, bolehlah berjumpa kru kami sekarang dan agen kami di sungai choh. Kami tidak memaksa, tetapi..sesiapa yang rajin menyimpan sijil..bolehlah mengikuti latihan ini.. Saya tahu, kat luar sana..ramai yang dah ditahap pro dah..tapi..ini lah peluang kita untuk merebut sijil kan...ianya sangat berbaloi-baloi...haha..
oklah, latihan ini mengandungi 5 modul dan 5 sijil serta 5 buku untuk rujukan pelajar! 

Masa : ikut masa peserta (terpulang)
Umur : sekolah rendah (4,5,6-hanya boleh mengambil Intel Easy Step), Sekolah menengah, Remaja,      
Lepasan sekolah, Guru-guru, Penjawat awam, swasta, belia, wanita dan semua golongan...
Hari pembelajaran : Isnin-ahad (9.00 - 6.00 petang)
Tempat : PJK Taman Seri Serendah, sekolah, atau dimana-mana sahaja anda menjemput kami (janji anda mempunyai group anda sendiri dan mempunyai komputer/laptop/mini laptop sendiri. dan tempat itu mempunyai wifi).
Yuran : RM5 sahaja dan satu modul percuma (IES)...jika anda ambil 5 modul bermakna RM 20
Modul : Intel Easy Step (IES), Edit Photo / Blog, Facebook (pembangunan kandungan tempatan), Pengisian Hardware / Format Komputer (Penyelenggaraan dan Perisian sistem operasi)... anda boleh ambil kesemua modul, ataupun salah-satu, ataupun satu sahaja..terpulang kepada anda...

jadi, apa tunggu lagi, menarik dan sangat menarik!!! jadi, kami ingin menarik anda untuk menyertai kami! Sangat mudah dan sangat best...isikan masa cuti sekolah anda dengan sesuatu yang berfaedah!!!

*Sesiapa yang berada di kawasan Sungai Buaya, Bukit Sentosa dan Sungai Choh, jika rasa jauh untuk datang ke Serendah, anda boleh datang belajar di Revell Sungai Choh. Untuk maklumat lanjut, boleh menghubungi:

Cik Norhaliza Bt Mohd. Nawawi (013-2006 358)
Bukhari B Zainal Bahrin (013-504 2785)
Puan Zalita Bt Arazmi (016-312 3653)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan